EETCAFé LA PERLA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé La Perla. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:24 Kapsalon was heerlijk alleen een beetje koud aangekomen
27 nov 2022 om 22:32 Pizza kwam anderhalf uur later aan, koud.
23 nov 2022 om 22:45 De twee pizza's waren lekker maar wel laat vanwege het personeel tekort: dus zoek je werk solliciteer bij La Perla
22 nov 2022 om 17:43 Ik had een patat met besteld. En voor betaald natuurlijk. Maar kreeg een patat zonder. En een cheeseburger besteld. En deze was echt ronduit smerig. Weggegooid. Proeven jullie wel zelf je eten? Dus alleen een paar droge frietjes gegeten. Heel slecht
21 nov 2022 om 7:14 Op een zaterdagavond om 21:00 bestellen en dan tegen half 11 je pizza krijgen, vind ik echt belachelijk.
19 nov 2022 om 22:23 Om te smullen!
29 okt 2022 om 21:36 Vriendelijke service en bezorging!! En een heeeerlijke kapsalon hete kip gegeten!
29 okt 2022 om 20:23 Pizza was helaas niet eens een klein beetje warm meer. Bijna 2 uur gewacht op de bestelling. Pizza “pikante salami” was gewoon cervelaatworst uit de supermarkt. Erg treurige kwaliteit. Er zijn diepvriespizzas die beter smaken dan deze.
27 okt 2022 om 7:19 Eten was zeer lekker en de bezorger was snel en vriendelijk zeker een aanrader, Groetjes Lorenzo
23 okt 2022 om 20:53 Heeeerlijk! We bestellen hier vaker en normaal neem ik de boccadio hete kip. Laatst bedacht ik de hete kip te combineren met de kapsalon en nu een heerlijk extra pikante kapsalon gegeten
22 okt 2022 om 16:13 Ergens moest ik bijna huilen, kapsalon kipdöner. De kipdöner was een dun laagje over ietsjes te lang gebakken patat. Dit was echt de prijs niet waard. En echt! Het eten is er altijd uitstekend maar de kapsalon een dikke teleurstelling
14 okt 2022 om 22:02 Hst eten was echt héérlijk top en binnen de aangeven tijd